Sint Lucas Masters 2023-2024
A Handful Of Daydreams

A Handful Of Daydreams

Jana Bourgeois

Applied Context  2023-2024

A Handful Of Daydreams' is a collection of illustrations and texts that make up my inner world. It embraces the feelings and questions I grapple with, and translates these into vivid daydreams. It is a manifestation of the creativity that flows within.

A Handful of Daydreams' is een bundeling van kleurrijke illustraties en teksten die dagdromen en de innerlijke wereld weergeven. Het project combineert visuele beeldverhalen met reflectieve teksten en gedichten die imaginaire landschappen tot leven te brengen.

‘A Handful Of Daydreams’ is het resultaat van een intiem en therapeutisch proces om gevoelens, vragen en gedachten op een rij te zetten en deze beter te leren begrijpen. Door deze ervaringen op creatieve wijze uit te drukken, nodigt het project de lezer uit om mee te voelen en te kijken hoe de wereld eruit ziet vanuit mijn perspectief. Het project verkent hoe dagdromen en verbeelding kunnen fungeren als vensters op onze diepere emoties, verlangens en zoektochten. Het is een uitnodiging om een gesprek te beginnen over onderwerpen die niet altijd gemakkelijk bespreekbaar zijn en zelfexpressie te bevorderen.

De illustraties en teksten scheppen een sfeer van verwondering en humor, waarin de lezer wordt ondergedompeld in de dynamische innerlijke wereld van mijn creatie.